maanantai 21. helmikuuta 2011

Viikonloppu loppusuoralla

Käytiin sitten Lappeenrannassa jyrsijänäyttelyssä, niinkuin oli suunnitelmissakin, lähdettiin kuitenkin jo perjantaina ja toimitettiin sohva silloin jo perille.
Vili pääsi tapaamaan koirakavereita ekakertaa. Nipsu jaksoi vähän Vilin kanssa leikkiäkin. Vilin leikit vaan oli vähän turhan rajuja Nipsun mielestä ja se yritti parhaansa mukaan väistellä Viliä - mutta turhaan. Mutta kaiken kaikkiaan molemmat taisivat nauttia toistensa seurasta.
Hirmu kyllä otti Vilin vastaan ihan nätisti mutta leikkimään se “alennu”. Ja toisekseen Hirmulle on kaikki kaikessaan kun Ukki tulee, ei siinä jouda pentujen kanssa leikkimään kun pitää Ukkia vahtia jospa se vaikka liikahtaa, sillä sehän on ihan Hirmun ikioma Ukki ja se täyttää Hirmun pään kun ilmestyy näköpiiriin. Tai vaikka pihalle asunto-autoon nukkumaan, silloin Hirmu itkee koko yön jos ei pääse mukaan.
Tässä Hirmu vahtii ettei Vili vaan kiusaa liikaa Nipsua, Ukki taisi olla lenkillä kun kerkesi tälläiseen valvonta tehtävään.
Yö nukuttiin asunto-autossa ja lauantai vietettiin Lappeenrannassa. Silläaikaa sai Hirmu ja Nipsu huilia kun Vili oli meidän kanssa hiiriä katsastamassa.
Kotimatka olikin sitten Vilille jotenkin vaikeampi ja tuppasi vikisemään jonkun verran. Kotiin saapuminen olikin taas todella riemukas, eli Vili on kotiutunut uuteen kotiinsa hyvin.
Sunnuntaina käytiinkin sitten taas Millaa moikkaamassa. Ukki ja Mummo kävi Millan ja sen äitin kanssa uimahallissa ja Vili jäi ekakertaa hoitoon Millan iskälle. Illalla sitten uni maittoi kotona takan edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!