tiistai 22. helmikuuta 2011

Arkisto kuukaudelle Joulukuu, 2010

Rauhallista ja onnellista loppu- ja Uutta Vuotta 2011

Joulu oli mukava, mutta aika väsyttävä näin pienelle koiralle. Meillä oli aattona 9 ihmistä ja 2 koiraa päivällisellä. Sitten meillä kävi Joulupukki, se oli alkuun aika pelottava mutta kun siltä sai paketteja pelkokin hävisi. Pukkia tervehtimässä meillä olikin 13 ihmistä ja 2 koiraa.
Ulkoilukelit ei oikein meitä suosineet pakkasta oli yli 25 astetta joten en tykännyt yhtään. Joulupäivänä pakkanen laski 15 asteeseen joten pääsimme onneksi Nipsun kanssa kahdestaan juoksemaan vapaana. Viimeisetkin jouluvieraat lähti tänään omaan kotiinsa ja nyt minä voin alkaa keräämään voimia Uuteen Vuoteen, Prinsessa tulee silloin äitinsä kanssa meille ampumaan raketteja.
_Vili_

1 kommentti

Jouluruoka oli hyvää ja oli kiva taas käydä siellä syömässä masu täyteen jouluruokia! Hihnaa minunkaan ei tarvinut koko jouluna nähdäkkään!

Nähdään reilun viikon päästä erilaisissa tunnelmissa..

Joopa joo…..

Kylpylässä käytiin ja kivaa oli.

Mutta paluu arkeen oli kyllä minusta aika karua. Prinsessan muutto oli vielä kesken ja sitä sitten jatkettiin. Minäkin viimein huomasin että ei kerrostalossa tarvitsekaan haukkua jokaiselle rappukäytävässä liikkujalle. Mummo oli tosi ylpeä minusta kun osasin olla hetken ihan yksinkin siellä Prinsessan uudessa kodissa haukkumatta.
Sitten rupesikin pitämään pakkasia ja lunta tulee taivaan täydeltä. Moiset ilmat ei kyllä innosta minua ulkoilemaan, mutta joka ikinen päivä Ukki tai Mummo vie minut kuitenkin lenkille :( .
Tämä viikko ollaan oltu Mummon kanssa kahdestaan, naapurin tätit on käyneet minua ulkoiluttamassa puoliltapäivin ettei minun ole tarvinnut olla yksin pidempään kuin normaalistikaan. Ukki on jossain kylpylässä kuntoutuksessa ja tulee vasta ensi viikolla kotiin. Ei minua kyllä olisi tarvinnut tulla viemään ulos joka päivä, välillä olen yrittänyt olla Mummon sängyssä päiväpeiton alla piilossakin ettei naapurin täti olisi minua löytänyt, mutta kyllä se löysi kuitenkin ja uloshan sitä sitten piti lähteä.
Nyt viikonloppuna Prinsessa äiti on meillä ( tai siis on teatterissa juuri nyt ja tulee sieltä sitten meille ) ja Prinsessakin tulee huomenna ja on sunnuntaihin asti. Jes!
Mummo saisi kyllä laittaa vähän kuviakin tähän, mutta ei kuulemma kerkeä.
Toivottelen kaikille rauhallisia joulunaluspäiviä.
-Vili-

1 kommentti

Kylpylässä oli mukavaa juu. Oli mukavaa kun saatiin käydä siellä!
Kuvia kaipailisin, niitä mitä kerettiin ottamaan, tuolta reissulta.

Mukavaa joulun odotusta sinne ja mummolle synttäri onnittelut!

T: Nipsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!