maanantai 21. helmikuuta 2011

Totuttelua

21.2.2009
Aika uudessa kodissa on ollut Vilille aika tavalla uuden oppimista ja talon tavoille opettelua. Niinkuin kaikille pennuille vastaavassa tilanteessa.
Vili vaan taitaa olla jonkunlainen terroristin alku. Se iskee terävääkin terävemmät pienet maitohampaansa kiinni kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan. Kaikki sähköjohdot, huonekalut,kengät, matot, vaatteet ja tietysti varpaat on koko ajan vaaravyöhykkeellä, niin ja tietysti peti ja kuljetusboxi. Tänä aamuna se hyökkäsi metallisen pyykinkuivaustelineen kimppuun :)
Ihan ei vielä jaksa koko yötä yhtämittaan nukkua mutta viime yönä jo nukkui 4:än asti.
Sisäsiisteys taitaa tulla vasta keväällä koska reppana käy huutamaan ihan kamalasti jos sen vie pihamaalle ja laskee lumiseen maahan. Sisällä kuitenkin jo onnistuu tekemään pissan aina yhdelle kolmesta "pissapaikasta", isompi hätä vaan saa aina aikaiseksi hirveän vikinän ennenkuin se oikea paikka löytyy.
Takin pukemista ja päälläpitämistä on harjoiteltu, samoin kaulapannan pitämistä, kynsienleikkausta ja kuljetusboxissa matkustamista ja kaikki uusi on kamalan vinkumisen arvoista
Prinsessa 4v kävi toissa-iltana ja eilen, Vili tuntuu "rakastavan" Prinsessaa yli kaiken ja samaa voi sanoa Prinsessasta. Osasivat olla yhdessä tosi hienosti. Vili ei tarjonnut hampaitaan lapseen eikä tyttö pyrkinyt olemaan kovakourainen. Oli kyllä tosi ihana seurata hedän iloaan ja onneaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!