maanantai 21. helmikuuta 2011

“Pallosalamako” meille muuttikin

Vili on ollut kuin pallosalama, ei ihan yhtä tuhoisa mutta yhtä nopea liikkeissään. :) Pienen koiran pieni pää menee ihan sekaisin kun tulen töistä kotiin jos se on ollut yksin kotona. Koira juoksee päättömästi ympäri taloa ja aina ohi mennessään yrittää maistaa varpaitani. Vauhti on sitä luokkaa ettei kerkeä huonekaluja väistelemään.
Tänään kävi naapurin isäntä kylässä puoli tuntia minun kotiintulon jälkeen ja se oli kyllä liikaa meidän Vilille, se ei enää tiennyt itsekään onko tulossa vai menossa.
Toissapäivänä käytiin Millan luona ja harjoiteltiin siinä matkalla haalarin päällä pitämistä, ja mitä sanoikaan “vävyn kutale” Vilin nähdessään - sanoi että toihan näyttää ihan käsilaukulta. :o
Nyt rupeaa olemaan jo Millan koti niin tuttu paikka että siellä ollaan kuin omassa kodissa. Vauhti-ville vetää sielläkin 101 lasissa.
Nyt ollaan oltu jo massa yläkerrassakin 15 minuuttia vinkumatta :) , kyllä se siitä alkaa sujumaan.
Ulkoilu on vaan edelleenkin vaikeaa, joten olemme joutuneet harjoittelemaan vessassa käyntiä, sanan varsinaisessa merkityksessä. Eli Vilillä on oma WC meidän suihkunurkkauksessa. Siellä meidän “herra” sitten käy tarpeillaan ja kun on käynyt kakalla tulee viereen vinkumaan ja juoksee suihkuun ja jos et seuraa tulee uudelleen viereen jne, kunnes menet ja korjaat kakan WC:n pönttöön sitten vasta koiruus lopettaa vinkumisen. :)
Painoa Vililla oli 10.3.09 2400g.
ps. yritän saada kuvan “käsilaukusta” tänne lähiaikoina

1 kommentti

  1. Vai vielä käsilaukku jopas nyt meni toista morkkaamaan, kyllä siitä syystä saa jo vävykutaleen varpaita hieman tehokkaammin maistaa!

    Meillä on Jade tänään istunut potkukelkan kyydissä ko Suski työnsi häntä, oli jotenkin niin hassu näky. Jos vaikka huomenna saisin valokuvan niin saisin sen sitten meidän blogiin laitettua…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!