maanantai 21. helmikuuta 2011

Kotona jälleen

Eilen siis tultiin kotiin, kyllä oli Vilillä kiire tarkistamaan että kaikki tutut tavarat on paikoillaan ja että kaikki omat lelut löytyy. Puolen tunnin tutkimisen jälkeen viimein voi rauhoittua. Illalla oltiin sitten ulkona tutustumassa omaan pihaan. Naapurin poika kävi vielä illalla Vilin kanssa leikkimässä. (lupasi taas ensi viikonloppuna poiketa) Yöllä nukutti omassa petissä hyvin.
Vielä kerran suuri kiitos Hannelle kun hoidit Viliä, niin että me päästiin kylpylään lomailemaan.
T: Ukki ja Mummo :)

Ulkoilu rupeaa olemaan jo ihan kivaa, kunhan koiran vaan saa ulos. Ulos lähteminen on aika taidetta koska Vili vetää häntä suorana karkuun jos sitä kutsuu ulkovaatteet päällä. Sama juttu jos ottaa koiran oman takin käteen. :)
Tänään onkin ollut aika vilkasta, kun on käynyt vieraita, Vili on saanut riehua oikein tosissaan. Milla kävi leikkimässä ja naapuritkin piipahtivat kahvilla ja Viliä moikkaamassa. Ulkonakin ollaan oltu kolme kertaa.
Huomenna taas arki edessä Mummo lähtee aamulla töihin ja Vili jää yksin kotiin. :)
Mutta viikko menee varmaan nopeasti, kun Ukilla on pari vapaata arkipäivinä. Mummo on taas perjantain jälkeen toista viikkoa kotona kun seuraavalla viikolla olen lomautettuna.

T: Mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!