maanantai 21. helmikuuta 2011

Hoidossa: Päivä 2

Aamu alkoikin aika lupaavasti. Poika oli nukkunut yön hyvin ja hiljaa. Ainakaan minä en pojan touhuihin herännyt. Aamulla yhdeksän aikoihin Vili sitten herätti minut ja vaikka kuinka yritin poikaa nostella pissa paikalle, meni hän mattokasan päälle ja siihen oli hyvä päästää piiitkä pissi. Noh, ei muuta kuin aamupalalle. Ruokinta meni ihan hyvin, vaikka Vili olisikin saanut syödä hieman enemmän. Isoja poikia sai pikkasen hätyytellä Vilin ruokakipolta pois. Vili kun on sen verran hidas mässyttämään ruokaansa vielä.

Tänään Nipsukin jo intoutui hieman, mutta vain hieman, leikkimään Vilin kanssa. Himun kanssa tuli vähän sanomista tänään, kun annoin kaikille kolmelle jänteet mutustettavaksi. Hirmu sitten alkoikin puolustamaan omaansa vähän turhan paljon. Leikkimään Hirmu ei ala pennun kanssa, muuten yhteiselo ollut ihan kohtalaista.

Vähän näyttäisi myös siltä, että pikku herra ei itse osaa käydä nukkumaan vaikka kuinka kovin väsyttäisi. Tänään olen herran saanut nukahtamaan vain ottamalla hänet syliin/kainaloon rauhoittumaan.

Pihallakin Vili on päässyt käymään, vaikka ei niin lämmin ilma olekkaan ollut. Nätisti on poika kävellyt ja kakitkin ulos tehnyt. Pissojakin useamman (sisälle kyllä paljon useammin) on ulos saanut aikaiseksi! Yhdet pisut Jamppa löysi jalkansa alta juuri kun tuli kotiin. “Tervetuloa kotiin Jarmo”..

Tähän mennessä ollaan vältytty suuremmilta vahingoilta, mitä nyt pienet hampaat ovat löytäneet jampan kengännauhat ja sitten tänään pienet hampaat löysivät tietokoneen johdon. Onneksi ei käynyt kuinkaan pienelle koira eläimelle.

Kyllähän tuo pikkuinen Vili kerkesi jo kerran tänään karkaamaankin. Onneksi olin pelkästään Vilin kanssa pihalla. Kotipihaan käännyttäessä läksi hauvavauva vinhaan vauhtiin ja juoksi nurkan taakse. Ei kuunnellut minkään näköisiä kutsuääniä. Hetken aikaa odottelin, niin sieltä rappusten altahan se juoksee takaisin minun luo. Herttainen poika jolla oli kova kiire sisälle. Eikä muuten lähtenyt myöhemmin itsekseen enää niin kauas, että menettäisi näköyhteyden minuun. :) Hyvä näin.

-Hanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!