maanantai 21. helmikuuta 2011

Hoidossa: päivät 3 ja 4

Poika on ollut aivan ihana. Pikku hampainensa kiinni melkein kaikkialla mikä vastaan on tullut. Jampan kengät ovat olleen aika kova suosikki. Sinne on kiva työntää pää ja vähän kengän nauhoja mutustelle. Sitten kun Viliä kieltää, saa hän ihanat hepulikohtaukset. Aina kun Jamppa liikkuu jonneen, on poika siellä jalkojen alla vilistämässä.

Eilen illalla, kun menimme nukkumaan, oli Vili erimieltä asiasta. Hän olisi halunnut leikkiä ja riehua. Poika nuohosi kaikki sängyn aluset ja yritti purra Jamppaa varpaista, ja mutusti omassa boksissaa Ihaata, pomppi, hyppi, piiskutti, pomppi lisää. Tätä jatkui hyvän aikaa kunnes poika tajusi, ettei kukaan noteeraa häntä. Loppujen lopuksi tuli ihana hiljaisuus ja poikakin nukahti.

Hihnassa kulkemis-harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Kävipä Vili täällä ollessaan ensimmäistä kertaa hihna kävelylläkin. Alkuun tehtiin muutama stoppi, mutta kun liikkeelle pääsi, niin mitään ongelmia ei ollut. Todella kauniisti poika käveli hihnassa.

Intoutuipa Hirmu tänään leikkimään Vilin kanssa takaa-ajo leikkiä! Oli suuri kummastus kun vuoron perään toisiaan jahtasivat murinoiden säestämänä. Oli hauskaa katsella lasten leikkiä. Jamppa oli tänään ihana, hän toi pojille kolme tennispalloa ja antoi jokaiselle pojalle leikittäväksi yhden pallon. Vili tykästyi siihen kovasti. Pitkin päivää sitten ollaankin palloa heitelty. Ihana pikkumies kun tuokin sen pallon takaisin minulle!

On myös selvinnyt miksi Vili ei ole tahtonut nukkua päivisin, muuta kuin minun sylissä/kainalossa. Rassukalla on ollut kylmä! Vieläkin poikaa joutuu nukuttamaan välillä sylissä, mutta kun laitoin viltin tuonne kirjoituspöydän alle patterin viereen (ja kun itse istun tässä) niin poika voi siellä nukkua ihan (välillä) rauhassa. Auta armias jos lähden liikenteeseen tästä pöydän äärestä, niin lähtee Vili myös. Sitten poika seurailee minua silmät puoli ummessa, näkemättä kunnolla eteensä. On hän vaan niin herttainen otus!

Kakka paikaksi on muodostunut Jampan toimisto, ja kyllä kuulee koska poika on kerinnyt kakilla käymään. Kuuluu vaan “Täällä käryää!!”. Ei muuta kuin siivoamaan. :) Yritystä pojalla on mennä pissa paikoille pissille, mutta välillä vahinkoja sattuu muuallekin. Mutta Vili onkin vielä ihan vauva, sallittakoon vahingot siis.

Ulos lähdettäessä, pitää ajatella nopeammin kuin Vili. Ensin koira kainaloon, sitten oma takki päälle, sitten vilin takki eteiskäytävästä matkaan, sitten yrität saada kaksi takkikammoista chihua matkaan pikkueteiseen (ei niin helpponakki kuin voisi kuvitella). Tuurilla saan kaikki kolme koiraa pikkueteiseen, siinä sitten Vilille takki päälle ja omille pojilla hihnat kaulaan ja sitten Vili kainaloon ja pihalle. Jos on huono tuuri saan vain Vilin ja Nipsun pikkueteiseen, siinä sitten Vilille takki, Nipsulle panta, yritä ujuttautua ovesta eteisen puolelle noutamaan Hirmu ilman, että Vili pakenee pikkueteisestä (ei helpponakki). Kun saat Hirmun kiinni, yritä ujuttautua takaisin pikkueteiseen, niin että Vili pysyy siellä eikä litisty oven väliin. Sitten Hirmulle panta kaulaan ja ulos. Tielle kun päästään niin Vili saa itse kävellä kuin koira konsanaan. Hienosti hän on nyt ulkoillutkin vaikka on vähän kylmempääkin ollut. Taitaa poika alkaa hokaisemaan, että ei se ulkoilu nyt niin kamalaa olekkaan. Vielä kun ne tarpeet saisi sinne ulos tehtyä.

-Hanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!