maanantai 21. helmikuuta 2011

Pistäydyttiin moikkaamassa Hirmua ja Nipsua

Sunnuntaina, Toukokuun 3. 2009 08:04 - mummo

Eilen pyörähdettiin morjestamassa Hirmua ja Nipsua. Ilma oli kesäisen lämmin ja niinpä kävimme “poikien” kanssa ulkoilemassa. Koirat nautti täysillä kun pääsivät pellolle juoksemaan vapaana. Hirmu ja Vili kävi jopa kahlaamassa vatsaan asti vesilätäkössä, kun meinasi tulla liian kuuma riehuessa.
Vili vinkui koko meno matkan eikä osannut rauhoittua paikaoilleen. Paluu matkalla se sitten jo olikin varsin rauhallinen :). Nukkui koko kotimatkan, oli kai vähän rankkaa pienelle koiralle kun yritti koko päivän saada koira-kavereita leikkimään kanssaan. Hirmu ja Nipsu vaan leikkii jo niin aikuista, niin aikuista että ei leiki Vilin kanssa pätkääkään. Tai oikeesti Hirmu taisi leikkiä pari minuuttia, mutta Nipsu kyllä yritti vaan parhaansa mukaan pakoilla Viliä.
Tänään sitten oltiinkin pihatöissä Vilin kanssa. Vilin kanssa on tosi kiva tehdä mitä vaan kun se on joka asiassa heti auttamassa. Esim. karviaismarjapensaan leikkaaminen saa uusia uloittuvuuksia kun koira roikkuu piikkisissä oksissa minkä kerkeää tai kitkeminen, Vili halusi juuri sen heinätupon joka oli minun kädessä ja kun kerkesin jonkun tupon kasaamaan niin jo kerkesi koira sen kasan levittämään pitkin pihaa.
Viikon loppuna oli ihanat kelit ja Vilikin rupeaa viihtymään ulkona ja oppii jopa hiukan makailemaa viltillään kun rupeaa juokseminen ja nuuskuttaminen väsyttämään.
-Mummo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!