maanantai 21. helmikuuta 2011

Rauha maassa ja …..

Hanne sitten läksi koirineen tiistaina. Oli tosi kiva pääsiäinen, vaikka hulina oli melkoinen :P . Vili ei oikein tajunnut heti että koira-kaverit on menneet, tiistaina oli vielä vilkas omaitsensä. Keskiviikkona sitten totuus valkeni ja Vili päätti nukkua. Se ei enää keskiviikko aamuna herännyt minun kellonsoittoon, raotti hieman silmiään ja yritti painautua kovin pieneksi tuoliin jossa rupesi nukkumaan kun Hirmu, “tuolin haltija”, läksi omaan kotiinsa. Sen jälkeen Vili onkin nukkunut makuuhuoneen nojatuolissa yöt ja päivälläkin, saa nähdä kuinka käy kun Himpe seuraavan kerran tulee kylään kun ko. tuoli on ollut SEN ikioma nukkuma paikka jo melkein 5 vuotta.
Keskiviikko tosiaan meni niin että Vili piti kantaa ulos tarpeilleen ja sisään päästyään se meni takaisin nukkumaan. Aamupalaa se ei jaksanut nousta syömään lainkaan, päivällä ja illalla sitten jo vähän kävi ruokakupilla.
Torstai aamuna sitten noustiinkin jo syömään kun minun herätyskello soi :) . Normaali päivärytmi rupeaa löytymään.
Torstaina käytiin iltapäivällä “neuvolassa” piikillä. Reippaasti Vili tutustui eläinlääkäriin ja muuhun henkilökuntaan. Rokotuksista saatiin vaan nelosrokote ja rabies käydään hakemassa ensi tiistaina. Nelosrokote vaihdettiin toisenmerkkiseen, kun eka piikin jälkeen ili oli 1 1/2 vuorokautta kuin tapettu mato. Nyt ei piikki näyttänyt tekevän mitään oireita.
Vili painoi jo 4kg, eli reipas kasvuvauhti senkun jatkuu.
Keuhkot ja sydän kuulosti hyvälle, nivelet tuntuivat olevan OK, luuston rakenne tuntuu ihan tukevalle, korvat puhtaat ja takapuoli “niistettiin”, siinä eilisen saldo.
-Mummo_
ps. jos joskus vielä muistan jotain lisää niin saatan täydentää viimeviikon tapahtumia joita Hanne on muistiin merkinnyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!