tiistai 1. maaliskuuta 2011

Masu voi jo paremmin :)


Pari kuvaa minusta talvivärityksessä. Jaksan jo leikkiä kovasti ja lenkilläkin olen käynyt ihan normaali lenkeillä 4:nä päivänä.

Taisin selvitä vihdoin siitä suolistotulehduksesta. 5 päivää Mummo on jo antanut ihan tavallista ruokaa :( , siihen asti se sentään viitsi keittää minulle vedessä valkoista riisiä, nam! Pikku hiljaa se vähensi ja vähensi sen riisin määrää ruuasta ja kun en enää tullut kipeäksi niin se ei viitsi enää minulle riisiä keittää. Aika rankka pätkä oli tammikuun puolivälistä maaliskuun loppuun asti ennenkuin masu kokonaan parani. Silloin tammikuussa sain sen antibioottikuurin ja kun olin syönyt kiltisti niitä pillereitä viitenä päivänä aamuin illoin niin tuntui että paranin oitis, mutta kun lääkkeet loppui niin vatsakipu ja ripuli ja pahaolo palasi. Sitten pääsin riisi-kuurille ja sain parina päivänä syödä pelkkää riisiä melkein niin paljon kun jaksoin. Pikku hiljaa Mummo sitten laittoi riisin joukkoon ensin lihalientä, sitten jauhelihaa ja viimein nappuloita, aina enempi ja enempi.
Nyt kun olen terve niin Ukki läksi minun kanssa, oli Prinsessa äiteineen mukana, Nipsun ja Kummin luo kylään. Oltiin ihan yön yli kylässä. Nukuttiin Ukin ja Prinsessan kanssa autossa, vähän minun piti yölläkin tarkistella että Prinsessalla oli varmaan kaikki OK.
Päivällä käytiin jäällä juoksemassa ja muutenkin riekuttiin taas oikein kunnolla. Kivaa oli!
Vajaa kaksi viikkoa ja menen taas sinne takaisin ja jäänkin sitten vähän pidemmäksi aikaa. Huilikaa nyt ja kerätkää voimia että kestätte vauhdissani, minä tuleen.....
- Vili-

1 kommentti:

  1. Tervetuloa vaan! Täällä jo kovasti odotetaan sinun saapumista! Oli ihanaa kun kävitte poppoolla kylässä <3

    VastaaPoista

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!