maanantai 24. lokakuuta 2011

Haisin kuulemma koiralle???????

Enkös vaan olekin komea poika. Me oltiin Imatran kylpylässä kuunvaihteessa. Ukonniemen metsikössä oli mukavaa ulkoilla.
Tässä näkyy koko koiralauma mikä lomailemassa oli, oli meidän mukana muutama ihminenkin.
Tämmöistä meininkiä meillä oli melkein koko ajan. Tserolla riitti virta yllättävän hyvin.
Nipsukin innostui aina välillä meidän kanssa riehumaan.

Ja välillä oli koko jengin ihan pakko vähän huiliakin. Kiva reissu oli.
Torstaina ja eilen nuo kaverit sitten kävikin meillä, vauhti oli samanmpoinen. Siis meillä oli niin kivaa....
Tänään sitten kun Mummo tuli töistä ja oli lenkillä käyty, se vei minut suihkuun. Siis tostavaan ilman mitään varoituksia =:o .Ja selitys oli se että minä kuulemma haisin koiralle, kun Tsero kuolasi minut eilen. HÄH voi juma... , haisin KOIRALLE - eikö se älytön ymmärrä että minä olen K O I R A. Nyt en kyllä heiluta sille häntää ennen huomista, enkä edes katso siihen päin :P , kärsiköön nahoissaan kun kerran on tommonen.
Muuten on mennytkin ihan kohtalaisesti, vatsa on jo melko hyvässä kunnossa ja aina välillä on ulkoilukelitkin vielä ihan OK. :)
Oiken hyvää syksyä kaikille.

3 kommenttia:

 1. Hahahaa! Vai että Tseron kuola teki sinut koiran hajuiseksi! :D Pitääköhän Hannen sitten seuraavalle kerralle pestä Tsero mansikanhajuisella shamppoolla, ennenkuin teille tullaan.. Mutta liekö sekään vaikuttaa siihen kuolan hajuun... ;)

  Kylpylässä oli kyllä tosi kivaa!

  T: Nipsu

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan Nipsu-herra, Tsero kuolasi Vilin ihan koiranhajuiseksi. Ja siinä ei kyllä pelasta mansikka-saippuat eikä mitkään muutkaan. :D

  VastaaPoista
 3. Nipsun ehkä pitäisi käyttää Illodinia sanoi meidän Antti ja äiti sanoi että ei se käy Nipsulle kun se on hieno mies koira. Joten Nipsun pitää käyttää koiralle sopivaa tuotetta hengityksen raikastimeksi jotta Vili ensi kerralla haisisi muulle kuin koiran kuolalle.
  Niin Vili meidän äiti ja Antti menivät sunnuntaina kihloihin ja meidän Susanna teki kakun ja lauloi "Lintu" laulun, kyllä mulla alkoi siinä silmät rähmimään kun oli niin herkkä paikka... Pusu poskellesi!

  t: Jade & pikku riiviöt

  VastaaPoista

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!