torstai 8. syyskuuta 2011

Että tälläinen.....


Aika shokki oli kun kun MINUN Kummi tuli meille viimelauantaina, hakemaan Nipsua kotiin, hänellä oli mukanaan tämmöinen (vähän arkapieru).Eikös tuo teistäkin näytä vähän arkapierulta? :DDDD (Mummon on ihan turha tuhista ja selitellä jotain vauvajuttuja tuossa vieressä)

No saihan sitä viimein vähän edes haistella, eikä edes Nipsu alkanut ärisemään (siis minulle, sekun yleensä omii kaikki pennut). Nipsu taisi jotenkin tajuta että tuo otus tulee HÄNEN kotiin jäädäkseen, joten siitä varmaan tulee oikea riesa. (oikein Nipelle ;D )

Mutta jes, osasihan tuo otus juostakin (melkein), meillä oli loppujen lopuksi ihan kivaa. Ja vieläpä Ukki lupaili vähän että ensi viikolla tavattaisiin uudelleen. (ja tavattiin kanssa, mutta se on jo toinen juttu)
Meinasin ihan unohtaa että ihmiset kutsuivat tuota penikkaa Tseroksi.

4 kommenttia:

 1. Kivoja koiramaisia kuvia ♥
  Hieno nimi uudella koiruudella!
  Monalta takasin rapsutukset tasapuolisesti kaikille 'tessuille' :)

  VastaaPoista
 2. Oletko poistanut toiset blogit, en löytänyt enää.. harmi.
  Pitäs kokeilla niitä rypäleitten kasvatusta mökillä :)
  Kivaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 3. Laitoin sinulle vastauksen, sinun blogin kommentteihin. :)

  VastaaPoista
 4. Älä huoli Vili kyllä se siitä iloksi muuttuu aikaa myöten ja jonakin päivänä sitten Tsero on tosi kiva kaveri. Mulla onkin nyt tosi ruuhkaa ja töitä kaameesti ko tänne tuli Ansa kerry kesällä ja nyt syksyllä noi viipottimet Nanna ja Lenni. Mie tartteisin jo lomaa noista. Miun äiti on kyllä tullut hulluksi jo!!!

  VastaaPoista

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!