lauantai 9. huhtikuuta 2011

Nipsun kanssa rinnakkaiseloa

Nipsulla on vissiin ikävä Äippää, ainakaan se ei viitsi leikkiä kanssani, ei kyllä komentelekkaan. Saattaa se tietysti olla vaan väsynytkin kun tuntuu ettei se ole ihan tottunut lenkkeilemään meidän tahdissa. Se vaan köllöttää sohvalla kun ollaan sisällä ja mennä napottelee itsekseen kun ollaan ulkona. Pari kertaa se on lähtenyt naapuriinkin ihan yksinään, mutta Mummo ja Ukki huomasi sen yritykset heti ja komensi sen kotiin :). Minä olen harjoitellut vähän enempi, joten kerkesin ihan perille asti ennenkuin ne huomasi minun lähteneen :D. Olen siis pikkasen parempi tossa hommassa.
Tämä päivä me kyllä ulkoiltiin melkoisen täydellisesti. Päikkärit vaan käytiin nukkumassa sisällä. Ulkona kyllä olikin ihan kiva olla kun aurinko paistoi ja oli ihan lämmintä. Ukki ja Mummo auttoi vähän luontoa ja teki kevättä kasvihuoneen ympäristöön :). Nyt kyllä väsyttää taas ihan kamalasti, joten hyvää yötä ja kauniita unia.
T.Vili

4 kommenttia:

 1. Komea puku toisella koiruudella :D
  Täällä paistoi myös aurinko, kovin oli silti kylmä tuuli, korviin ihan koski.
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. seijastiina: Meilläkin tuuli tosi kovasti ja kylmästi, sen vuoksi Vilillä piti olla ihan tuommoinen tuulenpitävä haalarikin. Ei reppana tarennut pelkässä fleece-haalarissa. Mutta suojaisassa paikassa, auringonpaisteessa saatiin kuitenkin jo "maistella" kevättä.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on vieläkin fleece käytössä kun ajoin koneella Jaden suht lyhyeksi. Ekaa kertaa tein tämän liikkeen. Ja kyllä on pieni koira ja isot silmät! Jadelta lipaisu Vilille!

  VastaaPoista
 4. Hei Jade & Jane, laittakaapa "mummelin" uudesta lookista kuvia kehiin. :)

  VastaaPoista

Hienoa että jätit tassunjälkesi! Kiitos, vuh vuh!